Sajtos-tejfölös halfilé

Én legjobban harcsából szeretem készíteni ezt az ételt, de természetesen más halból is elkészíthető. Most az én választásom a tőkehalra esett.

Előkészítés: 10 perc, sütés: kb. 30 perc

Hozzávalók:

halfilé
tejföl
sajt
só, bors
citromlé

Mossuk meg a halfiléket, majd csepegtessük le.Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Locsoljuk meg pár csepp citromlével, és tegyük pár órára a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
Vajazzunk ki alaposan egy tűzálló tálat, vagy tepsit és fektessük szorosan egymás mellé a halfiléket. Kenjük meg jó vastagon tejföllel, majd reszeljünk a tetejére sajtot.


180-200 °C-os sütőben addig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz a tetején.

Jó étvágyat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések