Sajtos-tejfölös halfilé
Én legjobban harcsából szeretem készíteni ezt az ételt, de természetesen más halból is elkészíthető. Most az én választásom a tőkehalra esett.
Előkészítés: 10 perc, sütés: kb. 30 perc
Hozzávalók:
halfilé
tejföl
sajt
só, bors
citromlé
Mossuk meg a halfiléket, majd csepegtessük le.Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Locsoljuk meg pár csepp citromlével, és tegyük pár órára a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
Vajazzunk ki alaposan egy tűzálló tálat, vagy tepsit és fektessük szorosan egymás mellé a halfiléket. Kenjük meg jó vastagon tejföllel, majd reszeljünk a tetejére sajtot.
180-200 °C-os sütőben addig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz a tetején.
Jó étvágyat! |
Megjegyzések
Megjegyzés küldése