Tormás-mustáros csirkecomb
Pofonegyszerűen elkészíthető mennyei lakoma. Személy szerint én mustár és torma imádó vagyok és képes vagyok akár magában is enni. Ezért is lett az egyik kedvencem ez a sült.
Hozzávalók:
csirkecomb
1 ek. mustár/comb
1 tk. torma/comb
só, bors
1 fej lilahagyma
1 tk. kókuszolaj
A csirkecombokat mossuk meg, majd alaposan itassuk le róla a felesleges vizet. Sózzuk, borsozzuk a combokat. Keverjük össze a mustárt a tormával és kenjük meg vele a combok mindkét oldalát.
Fektessük lilahagyma ágyra a combokat, majd locsoljuk meg kevés kókuszzsírral és öntsünk alá fél-egy deci vizet.
Előmelegített 160 °C-os sütőben letakarva bő egy órát süssük, majd vegyük le róla az alufóliát és 200 °C-on légkeverésen süssük további 5-10 percig, amíg szépen megpirul.
Rukkola nagyon jól illik hozzá.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése