Tormás-mustáros csirkecomb

Pofonegyszerűen elkészíthető mennyei lakoma. Személy szerint én mustár és torma imádó vagyok és képes vagyok akár magában is enni. Ezért is lett az egyik kedvencem ez a sült.

Előkészítés 10 perc, sütés ~1 óra 160 °C, majd 5-10 perc 200 °C légkeverés



Hozzávalók:

csirkecomb
1 ek. mustár/comb
1 tk. torma/comb
só, bors
1 fej lilahagyma
1 tk. kókuszolaj








A csirkecombokat mossuk meg, majd alaposan itassuk le róla a felesleges vizet. Sózzuk, borsozzuk a combokat. Keverjük össze a mustárt a tormával és kenjük meg vele a combok mindkét oldalát.

Fektessük lilahagyma ágyra a combokat, majd locsoljuk meg kevés kókuszzsírral és öntsünk alá fél-egy deci vizet.

Előmelegített 160 °C-os sütőben letakarva bő egy órát süssük, majd vegyük le róla az alufóliát és 200 °C-on légkeverésen süssük további 5-10 percig, amíg szépen megpirul.

Jó étvágyat! :)

Rukkola nagyon jól illik hozzá.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések